k a t t

Den ena katten knackar på dörren och även på fönsterrutan när hon vill komma in, och den andra kastar i sig ostbågar. Börjar djuren mer och mer bete sig som människan?


Fläskig fest igår.

Startade kvällen med middag samt intag av diverse alkoholhaltiga drycker hos Evelina på Hammarö med en massa tjejer, askul! Sen styrde vi kosan mot staden och Koriander, wooohoo. Det var fläsk med fest, alla bara satsade och typ alla var fest helt enkelt - så himla kul!! Dock lyckades jag trampa helt åt helvete snett (trots att jag hade platta skor - typ va), men jag dansade ändå på den jävla foten! När jag kom hem var min fot blå. Nu är den också blå. Samt stor. Svullen osv. Riktigt ont gör det faktiskt. MEEEN ÅÅH. Mera studentfest, tack, för ojoj vad kul det var!

En riktig egokick för mig även.
Jag: "Ah men vad är jag då? :D:D:D"
Kille utklädd till Luigi synar mig och säger: "Snygg."
Jag: "Ah fast.. alltså.. vad är jag liksom?"
Killen tittar noggrannt på mig och säger: "Du är snygg."

Kille utklädd till officer: "Fan vad du är tight, Mikaela!"
Jag: "Eh.. jaha okej.. ?"
Kille: "Du är snygg alltså!"

TYP OKEJ TACK JAG ÄR VÄL SNYGG DÅ :)))))
Jag var för övrigt utklädd till en himla ninja.

Här kommer bilder på min fot.
Måste dock säga att bilderna visar inte smärtan osv, sen ser det värre ut på riktigt.
Har nu lindat en fläskig linda runt, ser ut som jag har en fyrkantig fot. Fult.



Skön form på foten.



eeeh.. SVEEEEETT!!!1

Om jag fortsätter i den här takten kommer jag vara tight som fan när vi drar till Ayia Napa.

Högskoleprov

Ojoj, imorgon 8.20, i 1A 307 Transforum på Karlstad Universitet, ska jag sitta och skriva ett fläskigt högskoleprov. Om jag bajsar på mig lite varje gång jag tänker på det? Ja. Helt oförberedd, om man inte räknar med den halva kortversionen jag gjorde på internet i typ.. augusti? Dock har vi i svenskan lärt oss svåra ord, och i engelskan läser vi en obegriplig text, så kanske går helt okej ändå.. haha.

Nej, jag kanske borde sova nu. Nervös.
Sprang bort lite nervositet förut, men neh, det mesta sitter allt kvar i magtrakten.

Engelska C <3

Skön text med 34 sidor "dr Faustus" på riktigt gammal engelska där jag måste slå upp ungefär vart tredje ord. Jag har nu läst nästan 3 sidor på 40 minuter. Otroligt härligt att veta att analysen av den på måndagslektionen kommer att vara betygsgrundande. Känns mycket lovande!

Ska kämpa i 20 minuter till, sen blir det Bonde söker fru.

Jag är så påklädd.

Frös lite när jag kom hem förut, och upptäckte att temperaturen i lägenheten låg på runt 19 grader. Skickade ett sms till Joachim och frågade hur det funkar med värmen här. Han skrev "Jag vet faktiskt inte. Hade bara på elementet i hallen." Så himla underbart. Han har bara bott här i fyra år eller nåt. Jag har nu fyra lager kläder på mig, ingen överdrift.


RSS 2.0