Jaha.

Nu har vintern kommit igång igen. Asfint väder i alla fall. Kallt som busen.

Fredag blir det np i matte, känns jobbigt.
Gjorde ett gammalt nationellt prov igår, det gjorde mig inte direkt säker.

Idag gick mitt diadem sönder. Livet är underbart.

Måste vara med Annika snart alltså, synd att jag går nvsp som sätter stopp för socialt umgänge.

hjälp

Jag öppnade just ett mejl från herrn som arrangerar (tror jag) den där Frank Sinatra grejen vi ska spela på i maj. Och det gav mig ångest. För typ tusen helger är inplanerade att repa på, bland annat en där det ska repas 9-21, både lördag och söndag. BLÖÖÖh. Hoppas fan att det är värt det alltså. Låtarna är för övrigt aningens jobbiga, typ hej en jävla massa kors och gud vad kul att spela med fem b-förtecken! Inte alls rörigt i hjärnan eller så nä.

+ att jag efter FYRA dagar ännu inte fått svar från halebop .
"Vi svarar normalt efter 24 timmar". Nej.
Nu har jag runt 13 kr på mobilen, naaaajs. Får rådgöra med mami.

MEN EN ASKUL GREJ ÄR ATT......
idag gick vi igenom sista grejen i matte D.
typ va.. nationella om TVÅ veckor. Det är galet.

Gud vad skönt det är med torsdagar!!!! Najs najs najs. Osv.

OCH VAD SKA JAG VÄLJA TILL TREAN?!

Jag har redan bestämt mig för biologi B, kemi B och fysik B samt svenska C. Men alltså.. sen då. Vet inte riktigt alls.. kanske etik och livsfrågor, engelska C, matte breddning, matte diskret, kemi breddning.. ja vafan ska jag gå :(
Måste börja räkna på meritpoäng nu också för att komma upp i 2,5. Ett jävla krångel.

Helgen med K

Jag spenderade då alltså helgen med mitt favoritbär!
Det började med ett riktigt skoj party på Rud, en överraskningsfest för en kille som heter Sam. Kul att festa med folk från klassen också! Jag och Kerstin köpte en festlig hatt och en sån najs rosett till gossen, trots att vi inte kände honom. Och vi själva hade införskaffat små hattar som det bara skrek PARTY! om.


Efter detta äventyr tog vi bussen hem till min lägenhet och K fick kritik av en kille som tyckte att hatten skulle vart platt istället.. typ OK. Men ja, på lördagen for vi till Molkom för att fixa vår koreografi till gympalektionen vi ska ha (.... v 15). Kul, men svettigt! Sen så softade vi loss!!!!!!!!

Ah. Kul.
Här är en vild låt. Den ska vi ha på vår gympalektion.
ItaloBrothers – Stamp On The Ground - Radio Edit

Platt, platt, platt

Mitt hår är så platt och så LENT. Rätt sött.

Idag har jag verkligen gjort massa bra grejer. Jag gör en lista.
- Kemiläxan
- Plockade undan den rena disken sen igår
- Spelade cello och övade duktigt
- Kom ikapp i fysiken, och begrep det mesta
- Lagade god kycklingwok, + DISKADE EFTER MIG
- Några mattetal

Hmja, det var väl det.
Känns skönt att sluta 13.40 varje torsdag, då hinner man med bra grejer.

Har inte kunnat sträcka ut mina armar idag utan att uppleva smärta.
Go träningsvärk ändå.

NU SKA LINSERNA UT , jag ser ju typ i kors

Bacon

ska jag snart steka.

Har massa träningsvärk sen igår då vi fick instruktion på gymmet. Men det var kul!
Body pump var det idag på gympan också, bänkpress - så inte jag. Ahuh. Kommer förhoppningsvis upp ur sängen imorgon, känns som att jag kommer få problem med att röra mig.

Jag är även trött i mängder.

Var och klippte mig idag, blev nog bra.
Bad henne platta mitt hår och styla det lite för att liksom kolla hur jag skulle se ut.
KUL!

 


Jaha.

NEH.

MÅNDAG DÅRÅ

Gjorde ett prov idag, slutade tjugo i elva. Fett??????
Sen gick jag på stan och köpte upp en jädrans massa pengar.
Men så äre.

Nu kollar jag på paradise hotel.
Imorgon börjar jag 12.45, helt ok.
DOCK ska jag upp typ 6 för jag ska svettas.

Fredag.

Fredag = nv-dag
Börjar lätt ut med fysik, för att sedan inta lunch och efter det dansa sig in i matematikens tunnlar och därefter en svängom i kemiboken. Och vet inte riktigt när, men om ett tag kommer även naturkunskap stå på schemat, innan fysiken. Adjö sovmorgon.

Idag efter skolan åt jag en yoghurt och sen tog jag bussen till Pannikakan. Där smidde vi planer!!!!!! Sen mötte vi upp Märta, Amelia och Elin i stan för att kolla på bio vid halv sju. Fast neh, biljetterna = schlutt. Vi åt på subway i två timmar och sen kom vi tillbaka vid halv tio. Det var väldans trevligt måste jag säga! OCH DET ÄR PISSEKALLT UTE JAG HAR TYP FEMTON LAGER KLÄDER PÅ MIG, både när jag är utomhus och när jag är inomhus.

Den här såg vi. Faktiskt mycket underhållande.
Fast jag tycker inte att SJP är så attraktiv. Och Hugh har blivit äldre. SYND.


Imorgon ska jag upp tidigt. Jag hade tänkt göra massa saker på stan innan kl 13.
Om det händer kommer jag bli lite förvånad och imponerad av mig själv.

DAMN, I'M A SEXY BITCH

Typ känns dött eller?
Eller så kanske jag bara gör en höna av en fjäder. En väldigt kacklande jävla jobbig höna.

Jag är assnygg. Och använder läppglans för det är kul.

 


Neh.

Dags att dra igång igen då.



Välkommen du termin, fylld av för lite tid, prestationsångest och flertalet gråtattacker! Som jag har längtat, välkommen!


Eller neh. Inte alls. Ska packa upp alla grejer nu. Kul? Nja. Hej.

Min mamma göder mig.

Hemmagjord pizza är najs. Sen kom mamma på att den där chokladmoussen måste ätas upp, och att jag skulle offra mig hehe .. Och nyss så tyckte mamma att dom där hallonsnörena som hon fått av en patient (ja, tydligen ger dom sina tandläkare godis) borde konsumeras. Visst, jag behöver ju inte äta.. Det bara blir så. Ätarn. MEn jävlar så mätt jag är.

Kul även att jag måste dricka massa juice. Juice är gott. Men om man dricker mycket juice så måste man kissa, och det vill jag inte. För det gör bara uuuuunt. Så neh. Har nog druckit en halvliter var av både apelsinjuicen och tranbärsjuicen. Om jag är sugen på juice för tillfället? NÄ.

Jag frågade mina föräldrar om jag fick övningsköra för första gången imorgon. Mamma tittade snabbt på mig för att sedan vända bort blicken och börja skratta. Typ nehej, alltså inget övningskörande med henne.

M
Ä
T
T
Om jag skulle ha en tallrik med massa god mat framför mig just nu, skulle jag föredra och välja att inte äta den. Alls. Kanske efter jag smakat lite. Men ah, min mage är så mätt att mitt huvud typ känns svullet.

WOHOOO!!

Helt plötsligt blev jag aspepp. Vet itne varför riktigt. Kanske för att jag lyssnar på goooo musik eller att jag laddat ner två najs filmer. Ahummm .. Men dom kan jag ändå inte kolla på. För jag måste PLUGGA, TVÄTTA, PACKA. Imorgon bär det av till äckellägenhetensomjaggillaribland för ännu en termin. Jag och mami ska till maxi och fylla på min kyl också, säljs det moppar och sånt där? Det gör det nog. JAg vill ha en blommig helst. 

Pappa säger att jag ska sova jättemycket för det är bra. JA, det är bra. Så igår tänkte jag gå och lägga mig vid typ tolv, och jag gjorde det. Men vad fan spelar det för roll om man går och lägger sig i lagom tid när man ändå inet somnar? Jag låg och osov i nästan tre timmar innan jag somnade vid typ tre. Snark.

Fan vad jag inte vill börja skolan igen.

OH nu kom David Guetta – Sexy Bitch (Featuring Akon;explicit). Jag och Simon dansade till den på nyår. Han är bäst på allting. Vi dansade asbra. Vi är fan bäst.

Jag vill göra nåt kul.

Och självklart stängde Norrlands Mobilevents kundtjänst kl 12 när jag 12.15 fick reda på av Halebops kundtjänst att jag skulle ringa dom....... aaah vill ha mitt abonnemang.  

Jag vill ha en ny mobil också. Den här är söt.







Aaah, gött

Läs inte inlägget under detta om du önskar komma med mogna "det-finns-alltid-två-sidor-av-saken"-kommentarer till mig senare. Då kan du bara hålla käften för jag kommer inte ändra åsikt om personen i fråga ändå, vielen dank.

Smällen var hård, och kom vid helt fel tillfälle. Klart som fan att jag mådde röv.
Men nu har jag fått det ur mig, gött. Hoppas nu på en förstående bf.

OCH GLÖM INTE; be hellre om ursäkt en gång för mycket, än en gång för lite.
Väldigt viktigt att komma ihåg när det gäller nära vänner.
Dagens tips. Typ.


Läs du din bibel, men jävlar vad dubbelmoral.

Jag tycker inte att jag är en person som ältar eller är särskilt långsint.
Jag förlåter många och mycket. 

Jag har förlåtit flera personer för beteenden som är allt annat än okej, bra kompisar som inte varit där när man behövt dom, personer som snackat rumpan av sig om skit som inte stämmer, jag har för helvete förlåtit en kille som lekte med mig och totalt trollade av mig byxorna - för att dom alla bett om ursäkt och verkligen insett att det inte var okej. (Eller i alla fall sagt att dom insett.)

Men vissa saker tar djupare än andra, vissa svek är svårare att smälta. Så i detta fallet är jag väl en person som ältar, men jag har faktiskt inte ens fått en ursäkt för det sviniga beteende som personen bemött mig med, det gör hela förlåtande-processen svårare.

Men personen som sa att det var vi genom allt, att vi var bästa vänner och att jag verkligen var älskad, har inte bett om förlåtelse, har inte visat ånger. Bästa vänner in my ASS. I slutet var jag bara axeln att gråta mot, jag var personen som stöttade och lyssnade och knappt andades om mina egna problem och jobbiga upplevelser - en sån vän vill ju alla ha, klart jag var den "bästa", för jag var alltid där. Men hur nära vänner är man om jag fick skit ändå och hastigt och lustigt blev bortbytt? Och jo, om jag fick en nypa luft att berätta på - så var alltid mina problem de lättaste, de var ju ingenting. Alltid var det jag som hade det lättast. NAJS att höra när ens mamma tycker att man borde få hjälp av en psykolog.

Och det sista jag vill är att ha något att göra med den här människan. Jag vill inte att den här personen ska få ta del av mitt liv och vad jag säger och vad jag gör över huvud taget. Det kryper i mig när jag tänker på den personen, jag vill bara vråla och gå ut och banka på träd eller nåt. Kort sagt, jag vill radera den här personen från mitt liv, men om jag gör det, då är jag ju bara barnslig, som inte släpper saker efter så lång tid?

Nu hände det som så att allt blossade upp igen. Ja, det var ett och ett halvt år sen, men fy fan vad hård den smällen var. Jag ignorerade det fittiga sättet från den här personen och tog tillbaka - för jag orkade inte. Men efter ett tag förstod jag och jag har då fan inte fått en endaste liten ursäkt, från min "bästis". Det tar hårt att bli kallad saker av sin bästa vän, bortbytt bara sådär och snart därefter totalt jävla själpt vid ett fet smäll - och inte ens en ursäkt på det.

Jag gick, och blev inte stoppad.
Verkade ju inte direkt som att personen ansåg att jag var den bästa vännen eller ångrade sitt beteende.

Och för att tillägga; Människan beter sig som att alla andra är "fula" och "tjocka" och "korkade" och "ytliga" och "beter sig som fjortisar", och lyfter sig själv till skyarna. Kanske på ett ironiskt sätt, må så vara. Men det är ett sånt fittigt beteende, särskilt när det kommer till att det är mig och mina kompisar som personen uttalar sig om, och jag önskar verkligen att jag kunde få dig ur mina hjärna för du äcklar mig.

NEJ DET VAR INTE OKEJ
VAD I HELVETE TROR DU DIN SKENHELIGA JÄVLA FEGA PRÄKTIGA FITTA.
Dra åt helvete, för till himlen ska du fan inte få komma.

2010

Så var det ett nytt år.
Kanske kommer det att toppa 2009, kanske inte.
Men svårt att toppa detta. Simon-året <3

För precs en vecka sen åkte jag till Kungsbacka och var där ända fram tills igår.
Allt känns TOPPEN nu.
Har varit en underbar vecka, och helt perfekt var det att kyssa Simon på tolvslaget.
Ett halvår som officiellt par nu, känns rätt najs. Vi är typ gifta haha! <3
Vi gjorde efterrätten till nyårsmiddagen tillsammans, som för övrigt var hur god som helst!
Jag => mätt.
Sedan åkte vi på en förfest, som blev en fest, och det var riktigt skoj.

 

Just nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar på tv3.se, kul.
Jag vill också gifta mig rikt och leva i lyx.
Sugen på chips. Fläska på. Borde gå ner i vikt snart.


RSS 2.0