Pengar osv

Jag ska gå upp kl 6 imorgon för att göra nåt med journaler på mammas o pappas jobb.
Sen har jag lovat Petra att hon ska få leka i min mun.

NATTI DÅRÅ


28/6

Ah den där grillkvällen blev ändrat till en båtkväll när vi cyklat hela jävla vägen till Hultsberg/Henstad/långt bort. Och eftersom ingen av oss ville åka båt så cyklade vi hem igen. Jag somnade astidigt.

Igår så låg jag och solade utanför teatern med Hanna, Kerstin och Adrian, mucho trevligt.
Fast innan det så klippte jag mig. Det blev kort.
Men ah, håret var ju så slitet så kanske lika bra :(:(

Och om drygt en timme ska jag möta Annikakan!!!
Så himla längesen vi sågs så det är nästan pinsamt!


Redo för ännu en sommarkväll!

Har precis lagt ett nytt lager rosa-så-det-skriker-om-det-nagellack och satt mobilen på laddning = redo. Ikväll blir det en cykeltur (ahaha..) till Hultsberg på grillkväll (tror jag). Ingen aning om någonting känner jag. Har i alla fall smörjt låset på min cykel så det funkar, samt höjt sadeln och svurit över att växlarna är knäppa. Så att ah. En pastasallad har jag även lyckats improvisera ihop, blir nog helt okej.

Igår var en bra kväll om man bortser från en taskig kompis.
Mat intogs i kopiösa mängder med härligt sällskap hos fröken Landegren och sedan for vi till nån slags fest och det var ju chill och så. Sen blev jag arg och skulle gå hem, men eftersom jag är från landet ohittar jag här, så en snäll kille sprang efter och visade vägen.

Benjamin ringde mig runt tre och sa att han satt fast i Oslo centrum, och att bussen hem inte skulle gå förrän om tre timmar. Sånt får jag panik av.

Nu ska jag hitta nåt att ha på mig. Hejadjöken.

Center är fan lösningen

Har precis klämt en center och nu känsn allt lite bättre!
FETT MED ARG på en sk kompis som är så sjukt jävla egocentrerad. Besviken och ledsen, det är vadj ag är. FYFAN. Tur ändå att jag blev följd hem av en kille jag känt i två timmar, kändes riktigt säkert osv. IDIOTKOMPIS. JAg har aldrig kallat en kompis för fitta men nu gick det fanimig över gränsen. JA , kanske överreagar lite för det är midsommar = onykterhet, men hur mycket skit ska man behöva få ta egentligen. Nu ska jag ramla isäng. Jag saknar Annika!<3 Godnatt.

PS Jag är fortfarande mätt efter maten som vi åt hos Hannisen typ klockan sju

Torsdag.

Idag har jag återvänt till stora staden.
Jag har bokat klipptid samt blivit flirtad med av en man av afrikansk härkomst.
Jag är sinnessjukt trött, kan bero på mitt över två timmar långa klänningsletande som gick dåligt.
Kan verkligen somna nu. Men det vore dumt. Jag ska ju äta mat.


"Familj på väg"

måste vara den sämsta filmen någonsin. Den förtjänar inte sin enda geting. Jag mår dåligt av den här filmen. Verkligen dåligt. Allt går bara fel och det är en stackars pappa som får all skit. Nej. Synd att vi bara har tre kanaler. Typ nu blev hans superviktiga jobbdator som han hemlighåller för sin familj stulen av nån himla lodis som åker på ett flak med en gräsklippare på.

Och apropå pappa och gräsklippare.
En järnstång gick av (vad händer liksom) i vår nya gräsklippare häromdagen, och pappa fick den "lagad" och monterade fast den där himla stången igen, ett himlans jobb. Sen startade han den och skulle köra lite, och självklart går den av igen. Mammas reaktion var; "Jag tror inte på mänskligheten längre." Bör tilläggas att gräsklipparen var dyr. Och ska vara skitbra. Ah, men den sög ju.


Det är mycket tråkigare att sola baksidan.

Så därför är min framsida klart mer brunaktig är min baksida.
Idag har jag tvättat två fönster.

Jag läste 398 sidor i en bok när jag solade (mestadels framsidan).
Utifrån den uppgiften samt tiden jag läst i boken (ca 4.5 timme) kan jag räkna ut att min medelhastighet i läsning varit ca 88,4 sidor/timme (1,47 sidor/minut) vilket gör att jag i genomsnitt läser en sida på ca 0,68 minuter (ca 40,8 sekunder).
Det bör nämnas att boken är lättförstådd och medryckande.

Ska sätta igång med resten av fönstrena på övervåningen nu tänkte jag.
tjarå hej va

Mitt sommarjobb.

Idag tänkte jag börja mitt sommarjobb.
Valfria arbetstider. Valfri arbetsprestation per dag.
Ah. Fett att jobba hemma ändå.
Smutisga fönster ska bli rena. 

 Jag har börjat lyssna lite på The Tough Alliance.
Så det ska nog bli fart på mitt fönstertvättande.
The Tough Alliance – Koka-Kola Veins


Puss osv.

NORGE VAR FINT

Mina två dagar i Oschlo var trevliga och innehöll till min förvåning mer fotboll än jag hade kunnat ana, och faktiskt så var det inte helt fruktansvärt att titta på. Hade helt rätt sällskap som tålmodigt svarade på mina frågor om regler osv. Men neh, jag skulle inte sätta mig inte själv och titta på en fotbollsmatch mellan några länder som jag knappt vet existerar.

Men ja, anlände tryggt i Norge (enda utlandsresan iår haha) runt tolvtiden i torsdags, och eftersom min väska vägde trehundra ton (har faktiskt ingen aning om vad det är som väger så mycket i mina väskor) så var vändan på stan rätt kort. Benjamin pekade på en gata och sa "Där är Karl-Johann" (?) och jag typ ".. aha". Och tydligen så var min reaktion mesig för mamma frågade nästan direkt när jag kom hem igår om vi gick på den gatan. Hade ingen aning om att den ens fanns. Men neh, vi gick inte på den. Så nu har jag väl missat nåt coolt.


Jag är så jävla känd!

Mh. Inte alla som får vara med i Kupé som man ju alltid ser (och kanske bläddrar i om man inte som jag har skräck för äckliga människors baskelusker) på alla tåg. Det är galet.




Just ja, packa. Fan vad jag suger på att packa.
Ut ska vi tydligen men jag har ju inga norska pengar. Planerat? Neh.

Onsdag

Anlände till Aspsäter/Nysäter/Säffletrakten i måndags och efter jobb och soving och mat och födelsedagssång och klappa-på-katten så HÄLSADE VI PÅ KALVARNA (och dom andra korna då)!!!! (jag luktade ko hela jag efteråt, inget skämt)

KOLLA VA SÖÖÖTA!!!



Men eftersom Sofie är Sofie så gick vi in i en hage och skulle fota fyra kor(?), men jag höll på mig bekvämt avstånd medan dom kom och nosade på henne. Efter nån minut hör jag hennes nervösa stämma:
"Mikaela, dom har inga spenar. Mikaela, dom har horn." Såg hur hon gjorde sig redo att springa (mot mig och därefter ut ur hagen), och jag tjuter "NEj, spring inte! Då springer dom efter!". Men hon sprang, och eftersom jag inte ville bli nedtrampad av fyra kor(?) så sprang jag också. Och ja, dom sprang efter.

Igår började vi dagen med en pannkaksfrukost ute i solen och sen cyklade fröken Sofie till jobbet och jag pysslade och städade i hemmet innan jag tog mitt pick och pack och bussade min väg till Nysäter. Där besökte jag Sofie på jobbet och vi stannade aningens för länge tyvärr. ICA stängde visst redan kl 19, och vi kom dit 19:05. Sög ju balle eftersom vi var ashungriga (ingen mat sen pannkakorna ju). Vi kom i alla fall med bussen till Säffle, och vi var där fem i åtta, och konsum (den närmsta mataffären) stängde åtta, vilket innebar aningens frustration. Eftersom vår buss till Karlstad skulle gå om ca 25 min så försökte vi vara kreativa.

Först såg vi Netto, vi löpte dit, men det visade sig inte ens vara öppet för det skulle öppna 30 juni. Sen kollade vi på alla cyklar vid tågstationen och hittade en olåst, men eftersom vi är laglydiga så vågade vi inte lånaden. Vi började gå mot McDonalds och försökte lifta med en epatraktor för att det skulle gå fortare, men det sket sig. Så vi sprang. Sen var det fetkö där, och vi stånkade högt när en man och två barn skulle prata om semestern med hon i kassan. Vi sket i att ta vad vi ville ha, vi tog det som var färdigt. Sen sprang vi tillbaka, och vi hann precis. Men jag kan tala om att det var den vidrigaste hamburgaren jag någonsin ätit; McFeast, äcklig som fan. Majonnäs eller, typ vit spermaliknande blaskigt.. klet som smakade blask. UH.

Ah iaf. Hemma i Karlstad plockade Benjamin upp mig vid busstationen och skjutsade mig hem och sa åt mig att vara klar på tio min medan han skulle hämta en till. Jag hann precis klart och slutdestinationen var filmkväll med några av hans kompisar, och det var ju chill och så. DOCK var filmen konstig. Tropic Thunder tror jag den hette. Jobbig.

Och idag, ljuva onsdag. Vaknade sent, softade på balkongen och sen kom jag på att jag vill till Oslo imorgon. Så jag köpte biljetter på bussationen samt inhandlade värda saker (mat, bikini, böcker). Och nu ska jag väl packa eller nåt. Men har riktigt ont i huvudet och mår illa för jag började tänka på den där fruktansvärda hamburgaren.

Gulligt ändå.

Kom precis tillbaka till stan (ska ju på äventyr med Sofie imorgon) och på köksbordet ligger ett fat och ett litet kort med en sommarhälsning samt ett ägg från mina hyresvärdar. .. tack? Haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det.



Bättre början på sommarlovet finns inte..

Idag mår jag ultimat asbra, världens bästa kombination av måenden!!!!!!!!!
- bakfull
- mensvärk
- genomtäppt i näsan
- hostar med en ömmande hals

Roligt igår iaf.
Jag och Kerstin åkte till Evelina på öa och åt och chillade lite. Sen for vi in till stora staden och efter ett kort besök på Märtas förefest äntrade vi Score. TJOHOOO. Ah det var kul.

Ska krypa ner under täcket igen och vänta på bussen hem. Ska nog ringa mor också.
Och när jag kommer hem ska jag nog lägga mig i soffan och äta. Typ.


Sommarkänslor?

Eh. Sommarlov. Men känns inte som sommar. Har fortfarande inte fattat att den här hemska vårterminen är över tror jag. Dessutom är det ju Sveriges tråkigaste väder idag. Dock var det ju asfint igår, så härligt för alla flakåkande studenter. Hmaaah..

Idag åt vi frukost med klassen och sa farväl till varandra osv, sen var det uppträdanden av diverse esteter och såklart rektorstal. Vad rektorn än säger tycker jag att han suger. Fast det var kul när han höll sitt tal i augusti, och imiterade skogsturken.

Eh. Ska äta lunch på nåt mysigt ställe med mor, Petra och Alex om ett tag för att sedan styra kosan mot Hammarö och fira sommarlovets första kväll med några goda väninnor.
Eh. Jag har även blivit sjuk. Samt är hela min vänstra lilltå en skavsårsblåsa.

MEN JA NU ÄRE SOMMARLOV!!! osv

hej och hå adjö och så


Pigg. Neh.

Jag bor granne med minst en champagnefrukost, najs ändå. Folk i studentmössor hoppar runt och är glada och snart lagom onyktra. Tur att jag ändå skulle gå upp tidigt (IKEA blir med Petra och Alex), annars hade jag vaknat av musiken. Men det unnar jag dom osv :):):):)

Om ett år tar jag studenten. Det ger mig faktiskt lite ångest.

Varför inte bara ge oss sommarlov direkt?

Igår var jag i skolan i ca 30 min (klassråd + betygsprat i eng).
Idag en timme (fika med klassen). Iofs stannade jag kvar längre för jag tömde skåpet.

Nåväl. Eftersom jag inte har nån ordentlig dygnsrytm längre var jag astrött när jag vaknade. Så när jag kom hem ramlade jag i säng och sov i nästan två timmar. Var tillfälligt blind efteråt eftersom jag somnade med linserna i.

Tog med den här ljuva bilden som framhäver min kreativa sida .
På sista lektionen i ps B förra veckan skulle vi göra en bild föreställande vår framtid.
(Det är tänkt att jag ska vara hon i mitten).
Och ja, min framtid innehåller allt; mig själv, ett najs hus, en glad bebis (hittade bara en, så den andra är i min mage), en relativt snygg och välbärgad man, en katt samt tomater och basilika (vet ej varför, såg fint ut) samt en stor jävla sol och massa kärlek.


Tisdag.

I baksätet på en liten vit bubbla satt en till tänderna uppklädd fin kille som nyss fått håret fixat hos en frisör som tydligen är snygg och heter som jag och storlog med sitt underbara smittande leende genom fönsterrutan. Jag log som fan tillbaka och kände något i magen. 

Jesper vill att jag ska slinga hans hår imorgon. En stor risk från hans sida måste jag säga.

BLIRE REPRIS ELLER?!

Baben Sofie BJ (blowjob HEHEHEH) uttryckte en önskan om att jag ska följa med henne när hon tar årets första tur till huset i Nysäter i veckan, och självklart joinar jag. Frågan är; blir det en repris från förra gången? Ett himla cyklande, party på en udde och sovplats på oviss ort, en urballad milslång skoförstörande promenad samt en morotsätande och sovande bakfull Mikaela inlåst i ett förråd på Sofies arbetsplats med mestadels tyska medeltidsintresserade besökare?! ELLER?!

Kommer hur som helst bli asmysigt!









Tjärnivalen och ett uselt humör

Kom in för snart en timme sen, men är fortfarande kall som busen och mina fingrar är så stela så jag kan knappt skriva ett ord utan att behöva gå tillbaka för att rätta till det.

MEN AH. JAg och Bäret pyste iväg till Tjärnivalen dårå och tittade på Emil Jensen och Bara på låtsas. Fina grejer måste jag säga. Det var dock inte varmt ute. Och jag blev fan inte varm för det var ont om lyckliga tankar. JÄVLAR vad irriterad jag blir!! Om man snart är 19 liksom.. vad är grejen?!

Citerar Emil Jensen lite när jag nu skriver att det inte finns någon olycklig kärlek. All kärlek är fin och lycklig, bara det att det finns gott om idioter som man råkar bli kär i osv.

Nu har jag ätit en macka med salami.
Har inte ätit mjukt bröd på aslänge så det satt fint vill jag lova!
Ska krypa ner i sängen och bli varm och förhoppningsvis tänka gladare tankar.

Tja.


Lösning på fetaste I-landsproblemet

I lördags hade jag feta svårigheter med att vrida upp mitt favoritnagellack, och trots att både jag och en till försökte få upp det så gick det inte utan jag fick helt enkelt gå utan nagellack. 
Jag gav det ett försök till nu idag, men det gick inte!
Men så idag kom jag på den briljanta idéen att använda min skiftnyckel som jag har liggandes här i lägenheten. OCH VOILA, nu är problemet löst.

Ska gå till skolan om en stund för att äta med Kerstin, så slipper jag fixa mat själv, och sedan typ kolla på när dom pratar betyg i sin matte och sen kemilab (förmodligen lek?) och fysiklab (betygsprat).

Sen är det ju faktiskt Tjärnivalen idag. Ska jag gå dit? Eller ska jag ogå dit? 

SNART SNART SNART

Ja, snart. Då är allt slit i tvåan förbi. GU SÅ GÖTT. !!!!!!!!!!
Imorgon kl 16.15 kommer jag (antagligen grina och) fira att det inte är nåt mer plugg för min del förrän i höst!
Dock är det matte E vi pratar om.. jag har ätit som fan och panikgråtit.

Fysikprovet gick bra, faktiskt, över förväntan. Mmmmhh, men ah, monsteruppgiften på slutet sög ju pung iaf.

Utöver skolan: inget... haha :(
Sov dåligt inatt. Vaknade femton gånger.
Syrénerna blommar, fint.
Sommarväder.
Vi tog ett kort som vi ska ge till vår mentor Björn eftersom han sagt upp sig (rektorn är sämst på att vara rektor), men det blev helt fail för att jag och mina vänner ville göra nåt kul medan alla andra ska vara seriösa och vanliga istället. Snaaaaark. Man får ett konstigt intryck av bilden som blev kan jag säga iaf.
+ att jag har en fjärdedels vattenmelon i kylen = sommar

Ah.
/tjejen med helt jobbiga höga krav på sig själv


RSS 2.0