Måndag

Ah, ny vecka. Idag hade jag min första lektion i rättskunskap (I TVÅ OCH EN HALV TIMME!), det verkar rätt bra. Och sen fick jag rusa för att ha lektion på musikskolan, och sen tillbaka till skolan för att ha fysik- och senare kemilab. Gött ändå. Kerstin följde med mig hem efter skolan, och vi gjorde klart labrapporten till fysiken samt räknade klart nästan alla tal. Finemang. Med mig i sängen innan nattidags blir väl fysikboken, my love.

Apropå my love så är Simon på ett ställe utan mottagning. I Norrland. Han hade hittat en kvadratcentimeter med mottagning sa han. Najs. 

Jag har bajsont i min himla hals! Turligt nog börjar nästäppan avta. Jag äter penicillin tre gånger om dagen, samt äter Mucoangin jämt. Typ nu. Imorgon blir det sova länge. Ska kanske sova redan nu så blir det liksom ännu fler timmar sömn.

Jag har inte träffat Annikaka på evigheter. Jag saknar den godingen! Hon föreslog att vi skulle gå ut i helgen. Superkul idé, bara det att jag äter penicillin ... Snark. Bilder under är för övrigt underbar och från en galet kul fest som vi var på i vintras.




Påväg hemåt

Nu är jag och min familj på väg hem till Värmland igen. Petra sitter med mig här i baksätet och sover som en gris, haha söt. Hmja, helgen hos mormor har vart mysig! I fredags blev det mest att vi gick och la oss efter att vi ätit mat eftersom klockan blivit så mycket..

Igår så spenderade vi dagen på stan så det blev rätt mycket nytt med hem. Underbart! Dock kan jag inte påstå att min plånbok håller med mig om det, höh. Sen på kvällen kom min morbror och hans familj, vilken igår inkluderade hans fru, deras gemensamma dotter, och sedan en varsin dotter, på besök och vi åt massa havskräftor, MUMS, och umgicks :)

Men nu är vi som sagt på väg hem igen, skönt. Jag är fortfarande sjuk, men mamma har fixat penicillin till mig så jag hoppas att jag blir frisk inom kort. Jag ska nog sova en stund, vore fint. Tjarå.

Friluftsdag

Efter vår första lektion (som började halv tio, gött), så skulle ungefär hela skolan ut på äventyr lite spritt över stan. NV och NVSP for till Mariebergsskogen, och där skulle vi då ha friluftsdag, men egentligen nollning av de nya ettorna..

Men nu iår så hade lärarna lagt sig i värsta mycket och nu får det inte heta nollning längre, utan friluftsdag och ingen ska bli kränkt eller skadad.. Vår nollning inleddes med att en treorna kungjorde att "Det här kommer bli den värsta dagen i era liv." Inte för att det blev det, men alltså.. Man känner sig ju rätt liten när alla stora killarna i trean står i en ring runt en och räknar lite hipp som happ ens varv runt en bandyklubba i såpadränkt gräs. Jaja, det var alltså en mildare sorts nollning iår för att inte göra ettorna "obekväma". Men när jag ska nolla vill man ju att ettorna ska göra bort sig allihop, det är ju askul! Man minns ju sin nollning med ett litet leende på läpparna, det var ju verkligen kollektiv förnedring - alla gjorde ju bort sig, men då är det mycket roligare!

Ah i alla fall så kommer jag aldrig att bli frisk, det känns så jävla jobbigt. Och nu när jag och Kerstin ska börja träna nästa vecka, alltså .. fett. Orka!!!

Ikväll ska jag och min familj åka till mormor i Stenungsund. Blir nog mysigt. Dusch blir nu.


Puss!



Mmm, saknar! Längtar! Tänker på! (as you can see)
VILL HA VILL HA VILL HA
(och bilden på Simon är rätt gammal)

JAG ÄR SÅ JÄVLA SJUK

Jag har varit sjuk ända sen jag kom hem från PIP, och nu är det värre än någonsin. Min hals värker och jag är så galet snorig, inte skoj! Och till råga på det så har jag ett diskberg som väntar.

Imorgon är det nollning, jag fattar inte varför tvåorna ska vara med på det, men ja.. Om det regnar, som alla säger att det ska göra, så tänker jag cykla hem. Inte en chans att jag utsätter mig för att bli ännu kallare.

Idag har det väl inte varit något särskilt som hänt.. Det vanliga ungefär. Jag är så trött och kall och sjuk. Måste diska. Och jag skiter i att köpa jävla fika tills imorgon, Wallinders stänger om 7 minuter. Jag djurar inte på cykeln i detta tillstånd!

JUST JÄVLAR! Måste läsa fysiken. Glömsk tjej.

Simon är i Kiruna. Och idag ringde han och berättade att efter dagsturen så ville deras hund Balder bada, så dom släppte lös honom och han sprang ut i vattnet - och dog. Han bara stendog. Så jävla underligt, hunden var liksom 7 år. Typ halva livet kvar. Och han bara dör, så himla ledsamt.

Diska blir.


orka orka orka

Internet har krånglat hela dagen, det är ju så man får lust att tugga på det! Men nu när jag ska hoppa i säng så fungerar det ju givetvis, bara för att jävlas.

Började som sagt runt halv elva imorse, så jävla gött är det att bo 2 min från skolan!!! Hm ja, jag är rädd för min nya engelskalärare och det känns som att kemin kommer bli ett ämne att ta hem och plugga sönder.

Jag borde sova. Godnatt.
PS: Jag har underbara vänner och en fantastisk Simon <3


back in charlestown

Så var jag tillbaka i Karlstad igen, gott gott. Imorgon börjar nog allvaret.. Åh! Turligt nog har jag sovmorgon, börjar 10,25 (med Psykologi A, kan bli spännande), tog ju en rätt sen buss in till stan.

Idag har jag sovit länge, och sen legat i solen och läst Harry Potter och Hemligheternas kammare, haha! I alla fall så kände jag att lite solkräm skadar ju aldrig, så då kletade jag på sånt på bröstet, ingen annanstans. Sen så upptäcker jag att det enda stället jag är röd på - är där jag hade solkräm. Hur knäppt är inte det liksom?!

Kanske dags att sussa lite, men kommer nog bli kvar här ett tag till bara för att jag tror att jag inte är morgontrött.

hehe .. typ är jag ful i verkligheten?


Haha, tack? .. Sam är min personliga cykelfixare, trots att han inte kan ett skit om cyklar.

Najs.

Aah, helgen har jag spenderat med Kerstin, så jävla härlig tjej och underbar vän! <3

I fredags så var det tänkt att vi skulle till en kompis som skulle ha fest, men det blev typ inställt så vi beredde oss på en softarkväll i min lägenhet. Men sen vid tiotiden ville Pallin att vi skulle dra till stan och typ äta med han och hans kompis, så vi satt upp på våra ädla cyklar och mötte upp dom och ett 93-tjejgäng, haha. Vi drog allesammans till Alexanders lägenhet på Kvarnberget och hade en lång förfest haha, riktigt skoj faktiskt, sådär lagom onyktert! Det blev inget party efteråt för vår del,  vi tyckte att det skulle vara skönt att sova lite, så jag och Kerriberri stack hem till mig.

Och Simon hade en galen natt, tyckte synd om honom, men han lever ju och jag älskar honom :)

På lördagen vaknade vi och cyklade till stan och shoppade lite, sen packade vi våra väskor och cyklade till Kerstins hus på Sommaro. Där hade vi eftermiddagsspa med ansiktsmask, hårinpackning och bastu, inget dåligt skönt! Sen så skulle ju Angelica ha födelsedagspartaj så vi tog oss till Alster runt åttatiden och firade henne med flera sköna människor. Vi blev inte så långvariga, men det var chill och skoj ändå. 

 <-- Härliga. Ja, vinkeln är ytterst smickrande.
Kerstin har på sig en morgonrock.

Idag så cyklade jag hem från Kerstin, och sen tog jag bussen till Molkom och jag kom väl hit till huset runt tretiden. Känns skönt att vara hemma ändå, är ju ledig imorgon också, så gott gott!








NVSP2

Ja, då har skolan satt igång igen då. Känner mig rätt hemma med skolan och folket så det kändes inte ett dugg konstigt att gå in på Älvkullen igen. Min kära klass har inte bara fått nya mentorer, utan även fyra nya elever! Wow! Dessutom är tre av dom killar. Så nu går det 8 killar i NVSP2, fett. Dock har ju flera härliga själar lämnat klassen för nån annan linje, så det kändes tomt i klassrummet. Jaja, de nya verkar trevliga.

Efter skolan cyklade jag in till stan och tänkte shoppa loss, dock stötte jag hela tiden på folk jag kände, och varje stopp tog ett tag eftersom man hade så mycket att prata om! Så fick inte med mig mer än en vit trekvartströja, en söt tunika och ett par mörka jeansleggings, trots att jag var där ända tills runt sextiden. Som Simon sa; Det kanske inte var meningen att jag skulle handla upp alla mina pengar, haha.

Annika kom hit runt sju och vi chillade lite och jag plockade undan kaoset som jag skapade igårkväll, haha. Hatar att inte komma på vad jag ska ha för kläder! Sen cyklade vi bort till tjärnen för att kolla in musikarnas tjärnfest. Det var skoj, träffade på flertalet godingar, men fullt av mygg! Jag ramlade i gräset typ tre gånger också, fattar inte hur jag lyckas. Fallarn. Men ja, vi drog därifrån efter en stund och nu sitter jag åter i lägenheten.

Ska nog falla i säng snart också, hehe..
Tjarå.

Mums!

Idag vaknade jag sent, och sen efter frukosten så tyckte jag att jag kunde ligga en stund på balkongen innan jag skulle sätta igång att plocka undan i lägenheten (innan Kerriberri skulle komma), eftersom det var så fint väder! Dock blev jag kvar därute i drygt två timmar, och min städning blev alltså en aning försenad. Kerstin tröttnade dock på att vänta och kom hit vid tvåtiden. Hon grabbade glatt tag i dammsugaren och svepte runt i alla rummen.. hehe alla - jag bor ju så stort!, samtidigt som jag tömde sista väskan och städade badrummet. Så nu är här riktigt fint, och jag är redo att bo här.. typ.

Jag och Kerstin solade en stund efter städningen, sen tog vi en vända på stan och införskaffade behövliga saker, sen åkte var och en hem till sitt och åt, och sen kom hon hit igen och vi myste loss med egengjord kola, vaniljte och Twilight - seg tjej som ser den först nu. Jag måste säga att jag inte alls blev så särskilt överväldigad av den filmen, hade väldigt höga förväntningar på den, men krasch kaboom. Nej inte riktigt så illa kanske haha.

Pratade en stund med Simon på telefon nu, värmer fint i hjärtat att höra hans röst <3

Nu sitter jag med en ansiktsmask som luktar jordgubb och som ska vara "återfuktande och mjukgörande", ja. Måste även fylla i mitt nagellack som skrapats i kanterna efter allt plockande med grejer.

SKOLA IMORGON. Blir nog bra.
Ska möta upp Hanna och Kerstin strax innan elva, så vi gör en fin cykelentré ihop haha!
Ska bli kul att vara återförenad med brudarna, senast vi sågs allihop var i början av juli, galet.  

                               Dessa bilder är från när godingarna firade min födelsedag 19/3



Inflyttad på riktigt

Nu har jag flyttat in i lägenheten på riktigt. Jag har packat i två dagar och idag var mamma och jag och handlade mängder med mat och saker som behövs, så nu är frysen och kylen full och allt fint. Dock är jag en latis och har inte orkat packa upp väskorna med alla mina kläder och andra grejer, så det är inte så fint här egentligen. Imorgon kommer Kerstin hit, så då måste allt vara i toppskick, annars kommer tösen börja städa som hon brukar och det blir bara jobbigt haha.

Jag gråter. Typ hela tiden. På gränsen till att jag inte orkar mer.

Aaah

Idag måste jag städa. Och tvätta. Och packa. Inget av det lockar så särskilt mycket, så det har blivit att jag mest suttit här och kollat på Arrested development, som är askul, och ätit en god frukost. Nektarin, massa blåbär och mjölk samt två knäckemackor, gottigott.

Petra har rensat ut sin garderob och bad mig kolla igenom högen ifall jag ville ha något. Så nu har jag lite nya kläder, haha! Dock så ångrade hon sig när jag provade en asmysig stor svart stickad kofta, och bestämde sig för att ta tillbaka den. Menmen, det är ju alltid kul att få lite nytt i garderoben, typ.

Jag har skrivit en lista på vad jag vill ha.
Och dom sakerna ska jag införskaffa, snarast, eftersom jag vill ha dem.

Hmja, det var väl allt för nu. Ska väl dra på mig lite kläder och sätta fart med mina måsten.
Snart.
Om ett tag.
Sen.
Innan mamma kommer hem.


Mums!

Jag är kär, ja.

Bild från Putte i Parken, som vi tog i Rockfotos studio. Najs.
(http://www.rockfoto.nu/artists/Rockfotostudion/gig/20090729/11636/photos/82385)

Slappdag.

 Idag har jag slappat järnet. Kollat på två filmer, En shopaholics bekännelser och Yes man, båda två fick jag från Simons brorsas dator häromdagen. Jag har även ätit oxfilé och blåbärspaj eftersom mamma tyckte synd om mig för jag inte varit hemma på så länge, haha, så då festade hon till det riktigt ordentligt. Mysmamma.

På tisdag eftermiddag bär det av till lägenheten igen, då ska jag och mamma storhandla så min kyl och frys samt skåp fylls till bredden! Fick mitt riktiga ICA-kort för ett tag sen, men först nu är det i min plånbok, känner mig grymt mogen. Imorgon är planen som så att jag ska städa mitt rum, samt ett annat rum som jag placerat mina grejer i, tvätta mina kläder och packa fint. 

Ärligt talat vore det skönt att gå och lägga sig nu, men jag sov en stund i soffan förut framför himla friidrotts vm, så vet inte om jag kan somna nu. Kanske om nån timme typ. 

Jag saknar Kerriberri. Hon borde kommit hem från sin norska pojkvän nu. Tycker man.
Ja, hej.



 

då börjar jag då

Ja, men då börjar jag väl då.
Nu sitter jag och smaskar på en nektarin och bara njuter av att vara hemma i huset igen. Sov i min egen säng inatt, den saknar jag verkligen när jag är i lägenheten och typ trängs med mig själv i en 90-säng.

Igårkväll kom jag hem från min underbaring Simon, efter tre, nästan fyra, helt galet mysiga dagar. Jag saknar honom massor och jag älskar verkligen killen. Just nu är jag alltså hemma i huset på landet med min familj, känns rätt skönt, här finns det mat liksom. När jag kom hem till min lägenhet från Frankrike i tisdags så upptäckte jag till min fasa att det jag hade i kylen var ett paket smör och en burk pesto, så det var skönt att sätta sig på tåget till Simon morgonen efter för att slippa fixa mat själv haha.


Oh, Frankrike! Jag åkte ju med Annika och hennes päron dit, till Menton som gränsar till Italien och ligger typ en mil från Monaco, najs najs najs. Vi hade det assoft! Låg och stekte vid stranden och åt glass och sånt mumsigt. Typ mat. Dock hade jag ju dragit på mig en ordentlig förkylning efter Putte i Parken (åkte till Frankrike typ dagen efter jag kom hem från festivalen). Jag och Annika var aningens sega haha! Så jag har vart täppt i näsan i tio dagar nu, hostar som en tok också. Jobbigt. Stackars Annika som jag delade rum med en vecka, och sen stackars Simon! Älska att jag snarkar ashögt när jag är förkyld.

Mmmmm kan inte sluta tänka på Simon! Kär tjej. Han somnade i mitt knä när vi åkte genom biltvätten med hans mamma, haha, och dan efter somnade jag i hans knä när vi (eh han) skulle kolla på en film. Tror jag sov igenom hela filmen, vaknade en kortis precis när dom hade sex, typ tajming! för att sen slumra vidare. Gott gott. Idag flyttar han tillbaka till Valdemarsvik, tror jag ska ta och ringa honom nu innan han åker.

Som jag skrev innan, skönt att vara hemma med familjen igen! Jag har inte vart här alls mycket i sommar. Haft späckat schema sen jag började jobba i början av juli. JUST JA, min lön har ju kommit.  Känns bra, känns bra!


ehe

klockan är två på natten och jag har beslutat att skaffa en blogg, bara för att skriva av mig. fett.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0