För mycket djurvän?

Jag har nog fått en släng av jobbig-och-nästan-hysterisk-djurvänlighet.
När jag tvättade husets alla 25 fönster så skar det lite i hjärtat att dammsuga upp alla spindlar och deras omsorgsfullt byggda bon med små ägg i. När dom liksom försökte hålla sig kvar vid sitt nät men sögs i alla fall in i dammsugaren. Typ hur konstigt är inte det? Jag tycker synd om dom fastän jag äcklas otroligt mycket av små kryllande kryp som rör sig fort och kan försvinna i diverse kroppsöppningar utan större problem.

Sen även myggor. Jag har verkligen svårt att smälla en mygga som satt sig på mig. Jag låter den alltid sitta kvar och suga klart innan den nöjt och lite baktung flyger iväg. Trots att jag är en vänlig själ mot dessa blodsugande och ibland även smittbärarande insekter så får jag alltid utstå ett envist kliande myggbett. Men det anser jag vara värt när jag tänker på myggans bebisar. OCH JA, jag betvivlar självklart att myggor har en lika nära relation till sina familjemedlemmar som vi människor har, men eftersom jag är som jag är så kan jag inte förstå hur det går till i en familj där man inte älskar varandra. Och jag menar myggor får ju bebisar = familj.

DOCK är jag inte helt utom räddning (skriver detta mest för att trösta mig själv). Jag smäller faktiskt bromsar som satt sig på mig och önskar smaska i sig mitt välsmakande kött, samt har jag inga problem med att spola ned fästingar i toalettstolen eftersom mitt mardrömsscenario vore en fästing i musen.

OCH DESSUTOM SÅ ÄR FLÄSKÄNGRAR DET VÄRSTA JAG VET!
DOM ÄR INTE SÖTA NÅGONSTANS OCH DET ÄR ALDRIG SYND OM DOM. USCH.
Bara namnet är ju helt fruktansvärt. Fläskängrar. Fläsk.

Tjarå hej.

JAG ÄR SÅ SJUK

Nu har jag vart sjuk sen skolavslutningsdagen, och det var över en månad sen! Och inte nog med att jag aldrig blir helt frisk - nu har skiten tagit fart igen så jag har en ny host-och-snor-period att se fram emot. Jag tycker att jag tar det lugnt och beter mig bra när jag är sjuk, men inte fan blir jag frisk. STÖÖÖÖRRRRRRTTT.

Var på Glada Ankan i onsdags förra veckan med en glad anka (Annika, ha ha) och det var askul! (Okej då, jag är ute när jag är sjuk, men jag är inte så vild av mig). Men om det blir ut nu i helgen som det typ var tänkt är ju frågan. Känns ju lite sådär fräscht att hosta och snora folk i ansiktet.

Igår städade jag kammarn i 45 minuter sen gick jag ner och hängde med Johanna och barnen samt Lotta litegrann. Asmysigt. Sen när dom följt mig upp till mitt hus igen ville dom inte gå. DET ÄR SÅ JÄKLA GULLIGT NÄR BARN SPRINGER OCH KRAMAR EN OCH PUSSAR EN. Typ jag vill ha egna mysisar.

Nej eftersom det blåser rövmycket kanske jag ska hänga inomhus idag.
Typ spela sims för det äääääääger.

Och jag har fortfarande tre fönster kvar. Och jag får inte betalt förrän alla är tvättade. ORKA.

Tisdag.

För nån vecka sen tyckte jag att alla gick och blev ihop med folk. Men nu gör dom ju bara slut allihop.

Idag har jag lekt med Johanna och hennes små barn Mika och Kalle - så underbara!
Vi lekte som sagt, myste, busade och så fick dom klättra på lekstugetaket.
Sen lagade jag och Johanna middag till familjen Friman.

I lördags var det ju fetkalas för Petra 20 år, massa släkt som blev på lyset, rätt kul ändå.

Nu ska jag nog nörda lite sims 3 - gäller att passa på när syrrans dator är hemma, heheheheh..

Saknar B. PUSS HEJ

7/7

Idag fyller Petra 20, så jävla vuxen.

Förutom att gratulera henne så har jag gått på stan idag och gjort av med massa pengar (lite ångest) och nu väntar jag på att kakan ska komma hit så jag får mata henne med bacon. Hm ah.

Har pysslat med lite olika saker sen jag sist uppdaterade. Jobbat hos mor o far i två dagar (och båda dagarna fick dom bakverk av patienter, omtyckta?), softat loss, spelat sims 3 och annat viktigt. I måndags åkte jag tillbaka till stan och hann vara i min lägenhet en halvtimme innan Benjamin hämtade mig och där var jag tills idag. Verkligen fastnade. Tänkte gå hem hela dagen igår, men blev liksom aldrig så.. Kan bero på att hans familj har en miljard jordgubbar.

ÅÅH JAG ÄR SÅ HUNGRIG!!!
Och vad ska jag ha på mig ikväll liksom.
Prutt.


RSS 2.0