Men åh.

VECKA 43 KOMMER FÖR MIN DEL SUGA EN DÖD MANS SVETTIGA PUNGKULOR .
(om man bortser från fredagkvällen då Simpen kommer)

Idag har det vart en rätt soft dag. Fysiken bestod av en härlig ".. va?!"-känsla, matten likaså, samhällskunskapen bestod av fem miljarder redovisningar om olika länders statsskick (snark), samt 10 rätt på nutidskrysset. Gympan var nog det enda som var kul, oseriös badminton när seriösa människor sprang.

Jag har även cyklat in i, samt fastnat, i en stor jävla gren med taggar på. Cykeln stannade och jag satt fast. Stod och skrek så Kerstin fick komma och slita bort grenhelvetet. Det gjorde grymt ont! Kul var ju att Kerstin drog grenen åt fel håll så taggarna trycktes in ännu djupare, samtidigt som hon tjöt "Sluta skrika!!!". Hahah, måste sett askul ut.

Jag börjar bli grymt trött på att min cykel ständigt ska fucka. Idag fastnade bakdäcket, precis som förra veckan, och när man ska dra i det för att få det att släppa, och när det väl släpper - tjongar man i handen i stänkskärmen med en härlig fart. Såret längst till vänster fick jag i torsdags, och det saftiga köttsåret idag. Najs. Dessutom så har mina trampor fått för sig att dom ska sluta gå att trampa ibland. Så man får typ rulla och vänta tills dom är samarbetsvilliga igen. Samt att hela cykeln låter som att den ska falla sönder hela tiden. Dret.

Känns som att idag var min cykeldag.

Vilken goding!

Kanske att han gillar mig. Vet inte riktigt.


Nej.

Hej.
Jag är på lite dåligt humör. Samt stressad och fruktansvärt sugen på en dusch.

Ifredags cyklade jag hem till Annikakan, och där bjöd hon på kalasmiddag. Sen cyklade vi tillbaka till stan och gick på bio, Flickan som lekte med elden. Såg vi. Den var BRA! Fast läskig! Sen när den var slut gick vi en promenad med våra cyklar, och sen hittade vi en cykelbarnstol och då kom ett gäng killar som ville prata med oss och dansa konstigt samt ville en prata illa om judar, serber, eh .. ja alla folkslag utom det han själv tillhörde. Tror han var arab. Eller nåt. Vi typ .. eeehhhh.  Men vi lämnade barnstolen i knät på Selma, roliga tjejer. Sen åkte jag hem till mig och Annika hem till sig.

Igår vaknade jag av att mamma ringde och frågade om jag ville gå på IKEA med henne. Ja tack! Det blev lite nya grejor till lägenheten, tack, och en kofta samt en mössa (från carlings, ej IKEA) eftersom jag har namnsdag på tisdag. VIKTIGT.

Sen tyckte hon att jag skulle följa med hem till huset, så då gjorde jag det. Så jag umgicks med mor & far igårkväll, och idag kom Petra och Alex också. Typiskt mig att jag har glömt vaccineringslappen i mitt skåp, så typ Petra får skriva på den imorgon kväll eller nåt. Nackdel att inte bo med sina föräldrar. !!

Nu ska jag duscha och sen typ .. göra fysik och matte. Även fortsätta vara lite på dåligt humör.

Torsdag

Hm vanlig dag i skolan. Kul kul.
Blev upphämtad av Kerstin vid 16-tiden. Vi svettades rätt duktig på KMTI, först gymmet i 45 min, sen aerobicspasset. Det var riktigt kul faktiskt! Kom hem lite efter sju typ. Intressant.

Jag hade blivit lovad mat av Benjamin, snällt, så jag fick köttbullar och nudlar. Och ketchup. Han tog salt. "Salt är min ketchup." Vi kollade på Idol, för på hans tv kan man kolla på program i efterhand och spola och sånt! Jag blev värsta fascinerad. Lantistjej.

Jag ska på bio imorgon. Med Annikaka. Vi ska se Flickan som lekte med elden, har vi bestämt :) 
Annars vanlig skoldag. Snark. 

Sova.

S <3


Saknar sönder.

Text me, call me, I need you in my life
All that, everyday I need you
And everytime I see you, my feelings get deeper
I miss you, I miss you
I really wanna kiss you, but I can't

Baby, you know that I miss you
I wanna get with you tonight, but I can't
And that's the issue
Boy you know I miss you
I just wanna kiss you
But I can't right now,
so baby, kiss me through the phone


Juni 2008, galet längesen.


så att eh ja

Min mobil är magnetisk! Vad händer med världen?!

Idag hade jag en lektion. Som varade i två och en halv timme. Spannend.
Sen spelade jag på kulturskolan. Och ohann därför äta lunch. Hmm.. Hungrig.
Jag har även inhandlat nödvändigheter på clas ohlson: en hålslagare och två mappar.

Nu har jag massa skoj att göra.. hehehee not. Jag är hungrig.
Jag har ingen mat här. Jag måste handla.

Petra upplyste mig igår om det dolda budskapet i "If you seek Amy". Jag visste inte ens att det fanns ett sånt.  "If you seek Amy", blir F U C K me. Jag kände mig dum. 




Petra och jag i sthlm förra sommarn. Rätt söta.
 .... pappa tycker den här bilden är ful


:(

:( :( :(

:)

Rulltårta

I söndags drömde jag om rulltårta. Att jag verkligen ville ha en.
Så idag gjorde jag en. Jag vill inte ha den. Haha! Kasst.

<3

Den här helgen har jag varit i Valdemarsvik, hos världens underbaraste Simon.
Jag saknar honom så det gör megaont.

I fredagskväll, när jag kom dit, så tog vi det bara lugnt och pussades. 

I lördags så vaknade vi förvånansvärt tidigt, så dagen blev lång! Vi tog en tur ner till garveriet (typ fritidsgård, fast cool), där Simon hjälpte till att fixa i deras nya skatelokal, och jag satt och läste Glöd i mängder till ljudet av Niclas grova svordomar - han spelade poker på facebook ...

Sen gick Simon, jag, Viktor och Niclas till Perkas (som tydligen betydde nåt på danska sa Viktor, minns inte vad). Där åt vi. Min mage stod åt alla håll. Sen vandrade vi hemåt och myste lite sådär. Jag somnade en stund, najs. Sen på kvällen så gick vi över till Viktor och chillade lite med några där, innan vi båda bara ville tillbaka till Simons lägenhet. Mumsimums. 

Idag vaknade vi också rätt tidigt, och vi har väl inte gjort så mycket idag. Jag har kollat på tv medan Simon gjorde massa skolgrejer och viktiga saker. Vi har även ägnat oss åt snuskerier.

Jaja. Åkte från Valdemarsvik 17:30, och kom hem till min lägenhet 22:40. Love it. 
Men jag älskar Simon, så det spelar ingen roll <3 

Nu ska jag väl krypa ner i sängen och känna mig fasligt ensam.
Imorgon börjar jag 12:50.

Dagen före fredag.

Det blev ingen aerobic idag, Kerstin har gått och fått dunderont i halsen den snuttepluttan.
Men vi tar igen det nästa vecka! :) Jag har klippt mig idag.

Nu ska jag göra kemitestet på himla itslearning och sen packaa!!! Och sen vill jag ut och gå.


Gott.

Nu sitter jag och gör inget vettigt. Pluggar lite kemi. Eller ah, papprena ligger framför mig.

Idag har jag haft sveriges softaste samhällskunskapslektion. Jag har vart färdigt med min redovisning hur länge som helst, men vi ska inte redovisa förrän v 39. Så jag sitter och leker. Idag spelade jag harpan tex. Värt. Nej.

kl 18:30 är det power yoga på kmti med kerriberri, ska bli spännande haha! Så dom plockar upp mig om lite drygt två timmar. Så ska göra mig lite mat nu hade jag tänkt.

Tjarå hej.



Poweryogan var spännande, intressant, jobbig och skön. Hm ja. Nu har jag gjort klart allt jag ska ha gjort, utom tre mattetal som jag inte fattar, så nu är det väl egentligen bara för mig att blunda och somna gott.

Imorgon är det imorgon jag åker till Simon.

Najs.

Idag hade jag en lektion, rättskunskap. Skönt. Så jag slutade 11,15. Najs!
Sen efter att jag spelat på kulturskolan, gick jag på stan en sväng och införskaffade lite nya underkläder och sånt. Jag är verkligen stammis på Change, haha. Bokade även en klipptid, nu på torsdag. Hmja.

Sen när jag kom hem så gjorde jag inget vettigt, lite kemi, lite matte samt lite mat. Efter det så blev jag så gruvligt rastlös och bara ville gå ut och gå. Så vid kvart över nio mötte jag upp Alexander och så tog vi en lång kvällspromenad och det var så grymt skönt att vara ute och gå! Nu har jag knaprat på lite knäckebröd (typ mitt nya godis?) och ska somna rätt snart. Underbart att vi börjar sent imorgon, love it.

Och förresten, så älskar jag Simon mest i världen. Han är min godisbit.

Natti.



tja



Annikaka gav mig alla Märtas bilder från PIP,
så här är en najs och fräsch bild på mig och Märta!
Me like.


Fredag, Lördag, Söndag

Helgen är slut, nu skriver jag en låååång sammanfattning om den. Yeah.

FREDAG
Min fredag börjar med att Sofie kommer en halvtimme tidigare än vad jag trodde, så när jag skulle kasta ner nyckeln genom fönstret till henne (jag hade inga kläder, så kände inte för att springa ner två trappor och öppna för henne), siktar jag kasst och mina nycklar hamnar mitt i en stupränna! Så jag fick ju dra på mig kläder och springa ner och ringa på hos hyresvärdarna, så han kunde klättra uppför en stege och hämta nycklarna. Pinsamt.


Sen när Sofie laddat över bilderna hon ville ha, sprang hon iväg, och minuter senare anlände Kerstin och lämnade två sockerkakor här. Full fart. Jag själv skulle ju snabbstäda lägenheten och fick stressa in i sista minuten innan jag kastade mig upp på cykeln och trampade i ösregn mot die Schule. (bilden är på oss från i somras, fick den av henne igår, haha) -->

Ja, de var ju dags för skolfoto, och jag hoppas väl att jag blev bra. Man fick välja rätt fritt vart man skulle stå, så det var ju kul. Och vi hade väl inget tema direkt, alla gjorde lite vad dom kände för, men tror att alla försökte kramas. Jag skulle aldrig orka vara skolfotograf, synd om stackarna.

Efter fysiken, som jag tillbringade hos kuratorn som ville ha mitt busskort men hon var på fika (!).., mumsade vi rätt snabbt igenom taco buffén för att förbereda the big surprise för Hanna! Jag, Linnea, Anna och Kerstin anlände först och fixade iordning här, och minuter senare kom Lovisa och Evelina ledandes på Hanna som gått hela vägen med ögonbindel, haha. Vi sjöng för henne, och sen fikade vi tills matten började, mys :) :) :) :)

Efter skolan cyklade jag hem, och kom på fyrtio minuter senare att kuratorn inte fick mitt busskort, så jag fick ju cykla tillbaka till skolan och lämna det. Men hela utflykten tog inte mer än tio minuter, så det gjorde väl inte hela världen. Förutom att det regnade.


Sen åkte jag hem till huset.


LÖRDAG
Igårkväll kom jag hem till huset igen, och åt en lång middag med mamma, pappa, Petra och Alex. Sen idag då, så åkte mamma och Petra till mormor, och Alex hem till sig. Jag själv for tillbaka till stan för att hänga med Annikakan!!! :D  


Det blev först pizza från Vedugnen, mums, och sen cyklade vi till stan och gick sen hem till Alexander och förfestade med härligt folk och singstar ett tag

Efter vi vart där ett tag drog vi till Gubbholmen. Utefest skulle det bli. Det var rätt mycket folk, men inget vidare partaj, så vi stannade och chillade ett tag ändå, medans folket sakta men säkert vandrade vidare.

Sen följde Annika med mig hem och vi poppade popcorn (som jag åt), och kollade på film. Efter att den slutat och jag somnat typ fem gånger, for Annika hem till sig och jag somnade. 
Annika drabbades av "nej-det-poppar-över-panik" (notera locket) -->


SÖNDAG
Idag vaknade jag strax innan två, skönt. Jag har handlat för veckan, och sen så har jag fixat ett busskort och även hämtat tågbiljetterna! Sen så kom hyresvärdarna upp och installerade ny kyl och frys! :D
Typ asglad.

Dock var det grymt korkat av mig att vara ute igårkväll.
Jag kommer inte bli frisk på ett tag, det känns.


Nu ska jag väl ta tag i disken. Det är verkligen nåt jag skjuter upp.


Ja.

Idag var jag och Kerstin på funk aerobic passet på KMTI, askul!
 Men fett med träningsvärk kommer jag ha.

Imorgon är det skolfoto, och jag kommer försöka se söt ut, får se om det lyckas.
Sen tänkte jag faktiskt åka hem till Molkom och umgås med mamma och pappa lite :)

Idag fick Simon mottagning, så det var jätteskönt att höra nåt från godingen!
Ska boka biljetter imorgon, så jag åker den 11e, mysimys.


Eh ja. Jag har disk, en stökig lägenhet samt klädval inför imorgon som väntar. 
Shit, jag kommer nog aldrig komma i säng.. Ska måla naglarna också.
Och imorgon på morgonen kommer både Sofie och Kerstin hit för att hämta resp. lämna saker.

Andas.




Ljuva onsdag!

GRATTIS HANNA PÅ DIN FÖDELSEDAG! <3

Lång dag i skolan. Denna onsdag var en av de onsdagar då vi ska ha en extra mattelektion, till 16.30. Snark. Men det gick bra, blev ju rätt pigg efter stadsorienteringen, haha. Jag och Kerstin, sjuklingarna, skulle ju gå.. Vi gick ibland, men vi kom in som trea, så lite fint var det ju i alla fall. Känner verkligen att jag börjar bli frisk nu. Tack mamma för penicillinen, haha <3

Sen gick jag och Kerriberri (känner att jag gör allt med henne, puss!) på bio som vi fått gratisbiljetter till, naajs. Det var fint och skoj och en bra film (Prinsessa). Vi testade även baguetterna på Subway, gott var det!

Efter bion mötte jag upp pappa som gav mig ett brev som Simon skickat från Kiruna! OCH HAN HADE SKICKAT VÄRLDENS FINASTE BREV MED ETT ASSÖTT HALSBAND! <3
.
.

Fullt upp!

Idag har det minst sagt varit fullt upp! Allt börjar med att jag blir försenad till första lektionen, eftersom cykelhelvetet fuckade, och jag fick typ slita och dra tills det släppte och jag tjongade handleden i stänkskärmen (blod). Därefter följde en fullspäckad dag, eller ah, Psykologi, Engelska och Kemi, fett. Men jag är kass på engelska, så det suger ju..

Sen så blev det att stressa hem för att äta lite snabbt, och sen ta bussen till musikskolan - orkester, vilket gjorde att min hemkomst blev strax innan halv åtta.. Sen kom jag ju på att jag hade saker att göra.. 
 - Matte, runt 15 uppgifter
 - Läsa i fysikboken, helst förstå också
 - Handla!
 - Diska

Nu har jag i alla fall gjort klart all matte, det var superskönt att segla igenom de svåraste uppgifterna när jag ändå räknar Matte D, lalala !!! Gött att jag fattar sinussatsen. Jag har även handlat, blev en sjujäklarns massa frukt, men frukt är godis ;) osv

Imorgon blir det stadsorientering, alltså orientera bland hus typ. Jag är sjuk. Jag ska gå, ej springa.
Blähuh. Disken kvar.. Fan!


RSS 2.0