Snart äre fest.

Ikväll ska Nöjesfabriken föräras med ett besök och min lägenhet kommer inom ett fåtal timmar fyllas med en hel drös av läckra damer.

Jag har precis varit och tränat (zumba+cirkelfys), kan det vara så att jag är lite trött? Ja.
Har även skyfflat in en större mängd pyttipanna, och fy fan det är inte gott alltså.
Men ah, det "lagar" man på typ fem minuter = bra.

Bra grej att Adam var här igår, för det innebar att jag städade igår.
Vilket i sin tur innebär att jag slipper städa idag, wohooo!

Nu har jag lite brådis här. Blir spännande att se ifall jag kommer ha kläder på mig när brudarna anländer. Det brukar sällan ske nämligen. (inget perverst, jag bara är fett med tidsoptimist)

PUSS DÅ

Mer fest och snusk åt folket osv
Killabite – Follow Me Home

HAR SÅ MYCKET I SKOLAN NU

så jag tänkte att jag städar min lägenhet.

Försöker minnas vad som egentligen hände..

Efter lunchen idag tog jag ett tuggummi, ett sånt där med smak av strawberry/lime som är så bra att blåsa bubblor med. Jag minns att jag under hela svenskan satt och tuggade/blåste bubblor samtidigt som Gunilla malde på. När lektionen slutat gick jag genom korridoren, mötte Hanna och pratade lite med henne, gick till skåpet, klädde på mig och satte mig på cykeln. Cyklade in till stan, det var kallt. Parkerade cykeln utanför mitticity och gick och handlade inne på Konsum för 69kr. Sedan cyklade jag hem till lägenheten. När jag kom in i lägenheten var den jättevarm, så jag drog ned persiennerna för att solen låg på riktigt ordentligt. Och helt plötsligt slog det mig -
vart fan är mitt tuggummi?

Jag kan verkligen inte komma på vart det skulle kunna ha tagit vägen. Jag kan inte se mig själv spotta ut tuggummit, varken i en papperskorg eller under cykelturen. Jag kan inte för nåt i världen tro att jag svalt det, eftersom jag vet att det är dåligt att svälja tuggummin. Så vart i hela friden har det tagit vägen?


eeh

Helt värdelös på att uppdatera här. Men JA.
Vi kan väl göra en fin tillbakablick på förra helgen.
Langar en söt bild samt den bästa videon som någonsin skapats.
Fler bilder finns på min fb osv osv hej





Problem problem problem

Imorgonbitti far jag till Uppsala (om SJ tillåter med tanke på all snö..) och nu har ett stort problem dykt upp.



Vindruvorna får inte plats i burken!

Dicyanidbastuaggregatjon och banener

Utan Lovisa och Hanna hade kemi B sugit.

Underbart att jag gått och blivit sjuker nu när jag ska åka till Uppsala över helgen.
Orkar inteeee.

Plugga vidare lockar ju..

Ja, då har jag gått utan byxor framför NVSP3 och NVES3. Det var väl det roligaste som hände idag på universitetet. På de tre föreläsningar (?) vi hade idag så sov jag på två och målade naglarna på en. Hur ska jag kunna gå på universitet om det roligaste som hände var att gå utan byxor och klia sig i rumpan?

En liten parantes:
(Min fysiklärare suger så hårt, fattade inte när han förklarade på svenska i säkert en timme hur röntgenstrålning funkar. Trodde det var komplicerat, men när en engelsktalande portugisiska snabbt gick igenom fenomenet igår så förstod jag.)

100% FÖRFEST + PARTY

100% Party och allt vad det innebar besökte Tempel i fredags, och jag och några väninnor bestämde oss för att avlägga ett besök där. Helt tokigt med fest var det. Askul!!! Har massa spårade bilder från vår lilla sammankomst innan vi drog till Tempel, men ah.. lägger inte upp alla.
















Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)



RSS 2.0