Yes.

Bra helg = trött tjej.

Bio i fredags, Warrior. Muskliga män som slåss, en trasig familj, svett och testosteron och ännu mer muskliga män som slåss. Jag är en grymt bra flickvän.

Utekväll i Kings Cross i  lördags efter middag på thairestaurang (så jäääkla gott) med ett grymt gäng tjejer, värt osv men var ju absolut för nykter där efter ett tag. Men ville inte köra all in sen min äckliga bakfylla. Så att ja.



Kan nog somna vilken sekund som helst, aaaaaaaaaaaaaaah men sen kommer jag att tänka på fet musik och fet fest och fett mycket röj och blir så taggad så det spritter i benen.




Det här blir nog bra hörrni.



Men det här att se fram emot så kan jag stå ut med både det blöta vädret och jobbiga ungar ett tag till. Steve åkte till England igår och sen dess har barnen varit väldigt underliga och jobbiga. "A challenging morning" för att citera Kate.

Nu blir det en uppfriskande promenad med Ellen!

Obehöriga äga ej tillträde.

Ännu en stackars tvestjärt kom på villovägar in i mitt rum. Fram med den röda sprayen och tsch-tsch adjöken. Den skulle definitivt lyssnat på varningen de tidigare tvetjärtsbesökarna gett. Eller nej just det, de är ju döda de med.


Så ännu en måndag.

På fredagkvällen fick jag hoppa av bussen från The Oaks tidigare än vad jag hade önskat (10 minuters promenad tidigare) på grund av en tysk tjej som inte visste vart hon bodde - och jag visste ju inte heller. Men snäll som jag är följde jag henne hem till Anna, därifrån sa hon att hon hittade, och fick vandra de långa mörka backarna hem själv. Utan telefon. För den hade bestämt sig för att sova. Men bra att Mosman är Mosman och att det är dött på nätterna.

På lördagen kom vi till slut iväg till Bondi beach, men var nog bra att vi inte var för många timmar där för i såna fall hade vi nog alla fått solsting ungefär. Vaaaaarmt! Men asnajs. Samt är Brandon är snygg. Men det kanske ni visste?











Barnvaktade på kvällen. Vi åt gelédinosaurier, popcorn och tittade på pingvinerna från Madagaskar. Vet inte vad de gör på bilden, men jag bad dem att le. Eh.




Brandon kom över senare på kvällen och hjälpte mig att bli av med en stor kackerlacka som sprungit runt i huset under kvällen. Sen somnade vi i rimlig tid, Caroline. Runt tolvtiden igår lämnade vi Mosman bakom oss i hans coola jeep och styrde kosan mot Cronulla. Där mötte vi upp Anna och Bagge som tagit sig dit med tåg osv och så skulle de tre svenska tjejerna upp på surfbrädor med hjälp av Brandon och hans kompisar.



Allt jag kan säga är: galet. Sen kan jag även lägga till ord som "spårat", "häftigt" och såklart fan "läskigt". Jag har ju sån sjuk respekt för vatten, och att sitta fast i en himla bräda, slitas med av vågor och eh.. säger man "rida på vågen"? in mot stranden och känna att man inte fan har en susning om vad man ska göra mer än att ligga platt på brädan och hålla fast för kung och fosterland, är såklart KUL, men sådär läskigt pirrigt i magen ni vet? Kan tala om att jag for av alla gånger av alla, brädan upp i luften och upp och ner och jag var väl mer under ytan än över och när jag efter en stor jävla våg svalde en liter saltvatten (hostade och snorade och rapade rätt mycket efter det, uähk) kände jag att "neh, that's enough for today". Måste ju sett förjävla kul ut i alla fall.

Nu kom jag nyss hem efter lite poolhäng at Bagges place.
Känns som att det inte finns något bättre sätt att spendera sina dagar på.

L i v e t   ä r   g ö t t.

Sockerjunkie.

När jag gick hem med Max (9) och Sam (4) från skolan häromdagen gick vi förbi ett bageri/konditori som hade sin stora glasdisk nästan precis vid den stora öppna dörren som vette ut mot trottoaren vi traskade på. Sam kastar sig in och slänger sig på glasdisken och klättrar på den, helt seriöst klamrar sig fast vid glasdisken och hänger på den för att det var fullt av godsaker innanför glaset. Jag började ju asgarva såklart, en liten pojke som klamrar sig fast för glatta livet på en glasdisk är en jäkligt kul syn kan jag lova, och skrattandes fick jag lyfta bort Sam (som gjorde dreglande ljud) och be om ursäkt till den lilla tanten i kassan.

Apropå sockerjunkie så måste jag ut och gå. Hejdå.



Söta.

Ska göra mig lite anständig och sen gå ner till Baggelito för lite allmänt chill.
Är för övrigt fortfarande röd som en jävla lobster. Bränd tjej.

Hallå. Du är sexig. Puss. Snygg. Ja. Nej.

Det är vad Brandon kan när det kommer till svenska.

En liten parentes. Han kan även ordet "fitta", eftersom jag fullkomligt bröt ihop när han på vår tredje dejt säger "I love fetta, fetta is really good osv" , dvs fetaost. Och med lite dialekt är fetta = fitta. Var ju tvungen att förklara mitt skrattanfall. Men kände inte att ordet skulle göra den bästa av rubriker. Slut på parentes.



Mh ja, blek tjej. Kan tala om att solen är skitstark.
Jag är numera "the lobster". För vet inte om de har kräftor här, eh.. så hummer dårå.
Men det berodde på att min spf30 blev kvar i mitt rum i Mosman när jag åkte till Cronulla.
Note to self: glöm aldrig solskyddsfaktor igen.


Finn fem fel.



Rätta svar:
1. Jag har inte internationellt körkort.
2. Jag har inte ens svenskt körkort.
3. Ratten sitter på fel sida och alla speglar blir helt fel och allt är förvirrande.
4. Vänstertrafik.
5. Jag körde den här massiva jeepen.

Mamma & pappa; jag körde på private property vilket tydligen innebär att inga regler gäller, så det var  lugnt att svenska brudar utan körkort körde runt i sanden med stora jeepar. (Ty de enda tillåtna bilarna på området var 4-hjulsdrivna, smått panik när jag fick möte på den lilla vägen, men det gick fint.)

Brandon överraskade mig med att låta mig köra en snutt på en liten väg och så fram till stranden. Jag hade tydligen lyst upp och kastat mig ur passagerarsätet när han stannade bilen och sa att jag fick köra om jag ville. Hans reaktion ".. don't be too keen!". Hehe. Kände mig i alla fall ashäftig, när jag susade fram och körde upp på sanddyner. I 10 km/h.


En solig lördag.

Somnade gott med Poohl igårkväll och vaknade med Fanny, mysisar.
Känner mig bakfull även fast jag inte gick ut igår, konstigt.
Ska hoppa in i duschen, kolla lite oth och sen kommer Brandon.

Jag: Maybe i can catch a train so you don't have to drive all the way? :)
B: Maybe you should stop being a potatoe lol, i'll be there at 4:30 to pick you up! ;)

Försökte i alla fall.

Här har vi en annan söt kille.




En bra känsla.

Är när hej-och-välkommen-hit-jag-har-saknat-dig-som-fan-även-fast-vi-sågs-i-förrgår-kyssen liksom inte tar slut förrän klockan fem på morgonen då man utmattad sluter ögonen men öppnar dem en kort stund därefter för att upptäcka att ett par glada bruna ögon och ett varmt leende lyser mot en i mörkret.




Två timmars sömn är inte ett bra sätt att återhämta sig från för lite sömn. Därför: back to bed. Hörs hej.

Tisdag 11/10

Mangon här är ju för jäkla god alltså.

Vilken jäkla helg.

Mysig fredagkväll med B och även en himla mysig lördag. Glad tjej.

Lördagkväll började med lite chill här hemma i huset med mina favoritbruttor Anna och Bagge (som äntligen är tillbaka i Sydney!) och tre riktigt goa tyska tjejer. Som vanligt blev jag ordentligt på lyset av min vinflarra och det hjälpte ju inte direkt att när vi kom till stan och mötte upp B och hans polare så fick jag drink på shot på drink på shot serverat. Herregud. Då tyckte jag att "fan va najs!!!", idag - inte så najs. Har spytt hela dagen, 7 gånger för att vara exakt, och det är jättesynd om mig.











Vad var det värsta? Förutom det mystiska äpplet - förmodligen att Brandons kompis såg mig sitta inne på toan och hulka endast iklädd ett par små trosor imorse. Efter en blick på mitt ansikte lite senare fick jag höra "You look like shit", jo tack jag vet.
Det bästa då? Brandon, brudarnas återkomst, och såklart allt det roliga! Dock vet jag inte om det är värt att ligga en hel dag i sängen, springa upp och spy med jämna mellanrum samt ett sprängande huvud för en utekväll.

Nu mår jag illa bara av att se folks helgbilder på facebook, all alkohol liksom. Galet. Nej, har väl lärt mig min läxa. Ska inte säga "jag ska aldrig dricka igen", men är fan inte alls lockad till att någonsin korka upp en vinflaska igen.


Middag.

Nej, detta tramseri tar aldrig slut. Här i Australien räcker det inte bara med filmtittande och knullande för att ha en kille, utan här får man anstränga sig. Ikväll ska jag laga mat åt stackars B. Jag tror aldrig jag lagat mat åt någon förut, liksom såhär seriöst. Bara åt Annika.

Men med min überfräsiga orangea klocka, som jag köpte på Cypern för hela 50kr (underbar resa!!!), runt armen så kan väl inget gå fel? Denna goding har under de senaste två månaderna endast tickat när den känt för det, men i hela två dagar har den nu gått felfritt, som en klocka. (heheh)


Fredag!

Nu är den här, helgen som jag sett fram emot så mycket!
Huset helt för mig själv!

konversation igårkväll mellan Sam, 4 år, och pappa Steve
Steve: Are you going to sleep in your own bed tonight?
Sam: If you want me to.
Steve: Yes, please!
Sam: NO! .. Have a good time tonight while I'm in your bed! (lämnar rummet)


leende; smile, smiling, with a smile

Åt middag med Brandon igår på en supermysig thairesturang, och vi liksom blev kvar där så länge att vi missade bion och åkte hem till mig och pussades istället. Jag hade kirrat en påse Ahlgrens bilar åt honom på IKEA i lördags, och han gillade dem faktiskt. Vilket konstigt godis det är egentligen!

Imorse fick han sin födelsedagspresent av mig - ett egengjort armband. Hur corny som helst, särskilt när jag sa "because you always make me smile", men som Brandon sa "nice with a story behind". Jag är en tönt, men det är lugnt.







Något annat som får mig att le är att Anna is back in town, wohoo!

När man målar naglarna utan tröja, liggandes i sängen ..

.. är det inte en omöjlighet att råka få en ljusrosa tuss med hår på magen.

Väntar på Brandon. Vi ska äta middag samt gå på bio, för han fyller år imorgon.
Nu ska jag klä på mig. För halv åtta skulle jag ha kläder och smink på sa vi. Hejhej.

Söndagssoft.

Klockan är tjugo i elva på förmiddagen. Lyssnar till skrik och stoj och spring av inte bara de tre Luker-pojkarna, utan ytterligare två små pojkar är här och härjar runt. Dessutom en morfar på det. Ska jag stanna i mitt rum hela dagen? Ja. Min plan är att jag kravlar upp för trappan när jag börjar bli hungrig.

Har kidnappat Bagges ipod.
Har sista avsnittet av True blood säsong 2 kvar.
Har hela One Tree Hill säsong 3 framför mig.
Klarar mig tror jag.

Magen börjar kurra lite nu, men drar mig verkligen för att gå upp till kaoset. Eäääh.

Sommartid!

Inatt ska man tydligen flytta fram sin klocka en timme. Blir det ytterligare tidsskillnad mellan mig och Sverige då? Och vintertid i Sverige innebär väl att man flyttar tillbaka klockan en timme? Så, istället för 8 timmars tidsskillnad kommer det helt plötsligt bli 10, eller tänker jag helt bakvänt?


Bra låt.


RSS 2.0