Snart åker vi!

Om cirka två timmar kommer mamma, Anna och Lovisa, och då packar vi in allt i bilen. Sen åker vi till Kerstin och möter upp dom andra tjejerna där, och sen wohooo MOT LANDVETTER!

Vi trodde verkligen det var kört när det där förpillade landet Island släppte iväg ytterligare ett askmoln, men det här kommer ju går kanon!

Och jag vaknade fem imorse. Sådär lagom pirrig tjej.


Ayia Napa imorgon!

Nu sitter jag här i min lägenhet och väntar på pappa som ska komma med lite ren tvätt som ska packas ned i min gröna resväska. I övrigt har jag allting fixat för veckan på Cypern. Dock sprang jag på stan i över en timme förut och letade efter en liten svart axelväska. Ska det vara så svårt att ha, Karlstad? Fick köpa en ful för jag är tvungen att ha en.

Jag borde även städa för jag vill inte komma hem till kaoset som råder nu, men ja. Får väl göra det sen. Typ.

Övriga planer:
Vid 18 kommer Evelina och hämtar upp mig för att vi ska gå på Kerstins pass på KMTI, wohoo!




Kanske borde tillägga:

Jag är klar med gymnaiset. Har en puttefjuttig redovisning kvar. Men ah. Den räknas liksom inte.

Igår var jag gangster..

.. och struntade i att skriva klart min essä! Den skulle in idag, första lektionen, men heheh.. skrev klart den efter lunchen istället ;)))) BUSIG TJEJ

Nu har jag i alla fall vart och tränat, cirkelfys, och när jag kom in i lokalen så spelades "Lugna favoriter". Tack och lov hade damen som också körde på maskinerna inget emot att jag bytte till nåt mer up-tempo, för jag hade inte pallat träna när seriöst LUGNA FAVORITER spelades. Förstår inte varför den skivan ens är tillgänglig. Vem blir peppad av tryckarlåtar?

Justja, mat. Ska jag inta. Sen ikväll ska vi gå och kolla på Linnea när hon dansar för att sen sätta oss på en uteservering och planera Ayia Napa. Om precis en vecka har vi satt oss på planet, wohooo!

Asymmetrisk tjej

Tog en uppfriskande promenad till polishuset och hämtade mitt pass. Men när jag kom dit hittade jag två dörrar. "Kriminalvården/häkte" och "Förhandlingssal", kändes inte som att jag skulle in i nån av dom dörrarna. Ringde mamma. Hon skrattade åt mig för att jag inte kom ihåg vart dörren var som vi gick in i när jag gjorde passet. Men man skulle visst runt ett hörn osv. Hittade dörren till slut och hämtade passet.

Det är ju allmänt känt att man inte är symmetrisk i ansiktet. Att ansiktshalvorna är jätteolika osv. Inget jag tänker på när jag kollar mig i spegeln direkt. Men nu fick jag det verkligen svart på vitt. Passfotot. Rakt framifrån.



Har även en promenaddejt med Lovisafisan på schemat, najs!
Nu måste jag skriva klart min essä. Herregud. Gunilla kommer vika sig dubbel när hon läser den. Så kass.

Krångel ska det va

Herregud. Igår önskade jag så hårt att jag inte tog på mig att göra bordsplaceringen på balen för oss. Ett gäng på 25 stycken. Efter att jag och Kerstin suttit och pillat med placeringen i några timmar igår så skickade vi in den till balkommitén, men sen får jag sms av en kille som tidigare igår sa att han inte skulle sitta med oss längre att han visst skulle det osv (vi hade alltså tagit bort honom ur placeringen och pusslat ihop det riktigt bra). Blev ett jäkla ståhej och smsade mellan en mängd olika personer igår kväll kan jag tala om. Nu tror jag dock att det börjar lösa sig. För inte fan sitter jag och gör en ny bordsplacering. Neh.

För övrigt kom jag hem vid ett idag. Och sov till nu.
Ska ta mig en promenix till polishuset nu och hämta ut mitt pass så jag kan åka till Cypern wohooo

tjarå

FETA GREJER

Fet grej 1: Imorgon gör jag mitt sista prov på gymnasiet. Att jag har diverse övriga uppgifter osv kvar efter det skiter jag i för tillfället, för detta fysikprov har jag haft ångest för ända sen jag började läsa fysik b, dvs ett helt år, och jag vill bara göra ett förjävla bra prov, sätta MVG i kursen och lägga fanskapet bakom mig.

Fet grej 2: CYPERN OM TIO DAGAR MED VÄRLDENS FINASTE GÄNG!


nvsp-brudarna minus lovisa och linnea, söt bild från första veckan av 2an
DEN 27E INTAR VI AYIA NAPA!

Fet grej 3: låten som gick på repeat i mina öron på gymmet idag;
David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)

Fet grej 4: Det 1½ timmes långa samtalet i lördags natt som rensade luften mellan mig och en pöjk. Efter tre år så var det skönt att ha fått allt utrett samt att han tog på sig titeln "vidrig människa". På dansen idag, inför balen (vals och foxtrot),  fick vi sista wienervalsen och hade askul, KÄNNS BRA.

Städa > plugga

Ja, nu är det väl bara att tagga om till årets fetaste prov, fysikslutprovet, nu när kemin är avklarad.  Fast neh. Tar en svängom med dammsugaren istället. Roligare.




jag o bästa kerri innan senaste festen på nöjes, woooho fettkul vare jao

Sista köttveckan

Nej, jag ska inte bli vegetarian.
Efter fredag är jag helt klar med allt skolarbete, woho!
Denna vecka består av kemislutprov, fysikslutprov, kemiredovisning och essäinlämning.
MEN SEN ÄR DET SLUT!!!!!! gör några till !!!!!!!!

Nu på morgonen cyklade jag till sjukhuset och tog sista vaccinsprutan mot hepatit A och B, känns tryggt att pysa iväg till Cypern nu i alla fall. Behöver inte oroa mig för att ha gulsot på balen, stabiiilt.



Ska väl dra mig mot skolan och äta lunch med några godingar eftersom jag 12.15 intar Älvkullens skrivsal för att bli testad på hela kemi B. Har jag pluggat mycket? Nej. Men hoppas att det är ett lätt prov och att slutprovet inte väger alltför tungt om det går åt skogen.

Jaarå. Det var lite sol förut. Men den försvann.

Skön låt: Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

HÄJ PÅ SÄJ


Nu är det maj.

Jag och några snygga brudar hängde hos Linnea hela kvällen igår, och det var najs.
Åt och åt och åt. Det gjorde vi.




Mitt och Annas masterpiece.
Ingredienser: marängbottnar, glass med chokladkross, sås gjord på after eight och smält plast

Imorgon börjar skolan igen.
Hejdå.

RSS 2.0