Har det bra.

Reser Australiens ostkust, Sydney till Cairns, under en manad. Gor stopp pa massa stallen och gor kul saker! Startade med en tretton timmar lang bussresa till Byron Bay, efter ett par dar akte vi till Surfers Paradise och det var Ayia Napa all over again! Vidare till Brisbane dar vi motte upp Courtney. Sen efter en natt och en 2dollar steak akte vi till Noosa och antrade Gagaju bush camp, stod ut 14km paddling och tva natter med insekter och grodor (dock skuttade en over 2m lang kanguru in i campet en kvall!!) innan vi for vidare till lilla Rainbow Beach. Stannade tva natter och sen bar det av till Fraser Island, vilket aventyr! Dingoes, goon, sand och stora bilar i tre dagar, nice! Tillbaka till Rainbow och sen 6timmar buss till hit. Just nu ar vi i 1770 (Agnes Water) och igar hade vi en surflektion och lilla Mikaela stod upp pa surfbradan. Fotografen fangade halvvags, sa att ja, vi lagger upp den har!



Vi korde aven sma motorcyklar ett par timmar och det var G R Y M T!! Var skitradd saklart innan jag borjade kora, men sa fort vi kom ut pa vagen var det bara att gasa pa, wohoo! The ride of your life, sager dom att det ar. Och det var det. Vilken kick!

Ikvall lamnar vi Agnes Water, en tiotimmars bussresa till Airlie beach. Dar ska vi fira Courtneys fodelsedag och sen bordar vi New Horizon och ger oss ut pa segling i 3dagar/2natter, ska bli grymt! Darefter vidare till Townsville den 29e och besok pa Magnetic Island och sen upp till Cairns dar barriarrevet och Daniel Frykenlind vantar, wohoo! 

Luftfuktigheten blir hogre och hogre ju langre norrut vi kommer. Varmt och svettigt och gott! Vadret har vart perfekt under hela resan, kan inte bli battre. Traffar skont folk hela tiden och springer ihop med folk som vi sett tidigare under vagen, alla gor ju samma resa lix! Och om 13 dagar pussar jag pa Brandon igen, iiiih! 

Puss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0